Apell-Sukuseura

Yhteydenottolomake

 

Yhteydenottolomakkeella voit liittyä sukuseuran jäseneksi, (jäsenmaksu on 25 / vuosi)  ilmoittaa uudet tai muuttuneet yhteystietosi, perheeseesi syntynyneet lapset, kuolleet tai muut perheessäsi tapahtuneet muutokset.
Kirjoita lisätietoja kohtaan lapsen nimi, syntymäaika- ja paikka, lapsen vanhempien nimet ja syntymäajat, kuolleen nimi syntymä- ja kuolinaika ja paikka, tai muut muutokset. Tiedot voit ilmoittaa myös
perustietolomakkeella.

Tällä lomakkeella voit lähettää myös palautetta sukuseuran hallitukselle tai erota sukuseuran jäsenyydestä.
Jäsenet voivat myös kysyä jäsenasiatsivun unohtuneen salasanan.

Avaa yhteydenottolomake tästä

Ohjeita jäseneksi liittyvälle:

Maksamalla sukuseuran jäsenmaksun välittömästi seuran pankkitilille postitamme uusimman Apelli-lehden heti kun suorituksesi näkyy tilillämme. Lehden mukana saat myös jäsenten käyttöön tarkoitettujen sivujen salasanan.

Sukuseuran pankkitili on Nordea  FI14 1351 3000 1204 74. Kirjoita maksuun oma nimesi ja viitenumero  20019
Jäsenmaksu on  25  / vuosi

Pyydämme sinua myös täyttämään ja palauttamaan perustietolomakkeen, jossa kysytään henkilötietosi, puolisosi, vanhempiesi ja lastesi tiedot. Kaikkia tietoja ei ole pakko antaa. Voit jättää haluamasi kohdat täyttämättä. Tärkeimpiä ovat omat, puolisosi ja vanhempiesi henkilötiedot. Niiden avulla voimme selvittää, mihin Apell-suvun haaraan kuulut. Samalla voimme liittää tietosi jäsenrekisteriimme sekä sukututkimusrekisteriimme.

Jäsen- ja sukututkimusrekistereihimme ei merkitä henkilötunnuksia. Rekistereissämme noudatetaan Henkilötietolain (523/1999) määräyksiä ja niiden rekisteriselosteet ovat nähtävissä sukuseuramme kotisivuilla. Mikäli olet ilmoittanut sähköpostiosoitteesi, saat silloin tällöin tietoa seuran kuulumisista myös sähköpostilla.

 

 

Sulje

Alaviiva
Copyright 2010-2017 by Namo Interactive Inc.
All Rights Reserved.
Apell