Apell-Sukuseura

Takaisin

Sukupäivät 2002 Valkealassa

 

Sukupäiville osallistui tällä kertaa 33 henkilöä. Tämä oli huomattavasti vähemmän mitä hallitus odotti paikalle saapuvaksi. Ilmoittautuneita oli kaikkiaan 36 mutta kolmelle oli tullut este. Koska osallistujien määrä oli huomattavasti pienempi kuin edellisessä sukutapahtumassa hallitus toivoisi palautetta. Oliko syy ajankohdassa, huonosti valitussa paikassa vai missä? Kerro oma toiveesi hallituksen jäsenille, niin osamme ottaa sen huomioon ensi kerralla.

Edelliskertaa vähäisempi osanottajien määrä ei toki haitannut lämminhenkistä ja iloista tapahtumaa. Valkealaan, Orilammen lomakeskukseen kokoonnuttiin aamulla 10.08.2002. Etujoukot olivat saapuneet jo edellisenä päivänä.

Unto Apell
Hallituksen puheenjohtaja Unto Apell avasi vuosikokouksen. Hänet valittiin myös kokouksen puheenjohtajaksi. Sihteeriksi valittiin Hilkka Blom

Hallituksen varapuheenjohtaja Esko Apell kertoi omasta isästään ja tädistään Hilkka Humalojasta. Kari Apell selvitti Apell-nimen levinneisyyttä maailmalla sekä nimen erilaisten kirjoitusmuotojen (Abel, Abell, Apel, Apell) aiheuttamaa hankaluutta sukututkimukselle.
Päiväohjelman lopuksi tutustuttiin sukupuihin, jotka seuran puheenjohtaja ja sihteeri olivat täydentäneet ajan tasalle ennen kokousta.

Sukupuu

Saunomisen jälkeen jatkettiin illanviettoa ravintolasalissa seuraamalla Hilkka Blom'in itämaisen tanssin esitystä. Illan mittaan tanssin pyörteissä nähtiin iloisesti rupattelevia sukuseuralaisia.

Sunnuntaiaamuna valmistauduttiin Kultareitti-risteilylle Tuuletar vesibussilla. Reitti alkoi Vuohijärveltä ja jatkui Repoveden puolelle. Retkeen osallistui kaksikymmentä henkeä

Tuuletar

Lapinsalmen itä- ja länsipuolen yhdistää toisiinsa v.87 rakennettu Lapinsalmen riippusilta, jolla on pituutta 50 metriä ja painoa 5 tonnia. Sillalta on matkaa alapuolella olevaan veteen n.10 metriä.

Riippusilta

Nykyinen Orilammen isäntä Heikki Vesalainen kertoi matkan aikana historiikit ja tarut sekä säesteli haitarilla laulut, nuoren kipparin Jere Vesalaisen ohjastaessa Tuuletarta. Vesibussissa on A-oikeudet ja tarjolla on virvokkeita, kahvia, pikkulämpimiä, olutta ja viiniä.

Matkalla jalkauduimme Vuohijärven Mäntysaareen. Mäntysaaressa on yli 700 vuotta vanha saarihautausmaa ja varsin viehättävä pieni kappeli johon pääsimme myös tutustumaan

Kaikki kiva päättyy aikanaan - niin tämänkertaiset sukupäivätkin. Hieman haikein mielin hyvästelimme ja suuntasimme matkamme kohti kotia.

Sen kuitenkin päätimme, että kolmen vuoden kuluttua tapaamme jälleen. Paikka ja ajankohta selviävät aikanaan.

Kiitos vielä kaikille osanottajille mukanaolosta

Hallitus

 

Katso sukupäivien kuvia jäsenasiat/kuvia suvun tapahtumista sivuilta

Sulje

Alaviiva
Copyright 2010-2017 by Namo Interactive Inc.
All Rights Reserved.
Apell