Apell-Sukuseura

Takaisin

Sukutapaaminen ja ylimääräinen vuosikokous 8.6.2013 Järvenpäässä

 

Kesätapahtuma alkoi klo 12 Ainolassa, Kuulimme oppaan kertomana Sibeliusten elämästä. Kiertelimme taloa ja ihailimme vanhoja huonekaluja ja astioita sekä kuuluisien taidemaalareiden maalauksia kodin seinillä.

Tutustuimme myös Ainolan pihapiiriin sekä saunaan. Saunassa oli kylpyamme ja kotitekoinen ”vesijohto” eli puinen kouru, johon vinttikaivosta nostettiin vesi.
 
Ainola

Ainolan puutarhassa on Jeanin ja Ainon suuri hautamuistomerkki, jonka lähellä pionit kukoistivat.

Ainolasta siirryimme kokouspaikalle ravintola/hotelli Härmän Ratiin toiselle puolelle Tuusulanjärveä. Tilaisuuteen oli ilmoittautunut 31 henkilöä, joista neljä oli lapsia. Sukuseuran jäseniä oli 17 ja muita 14. Osa sukulaisista tuli vasta kokouspaikalle Härmän Ratiin.
Mervi Abell toivotti sukuseuran puolesta kaikki tervetulleiksi. Ennen kokousta nautimme herkullisen lounaan seisovasta pöydästä.
 
Kesätapahtuma 2013

Kahvien jälkeen Anja Ikonen muistutti mieliin sukuseuran perustamisen alkusysäyksen 20 vuotta sitten, jolloin serkukset Unto Apell, Hilkka Blom ja Saima-Liisa Laatunen saivat 50-vuotispäivälahjaksi shekin sukuseuran perustamista varten. Tänä kesänä sama kolmikko täyttää 70 vuotta ja kokousväki nousi laulamaan ”Paljon onnea vaan” paikalla olleille Hilkalle ja Saima-Liisalle.

Ylimääräinen vuosikokous alkoi klo 15, jolloin myös Unto Apell saapui paikalle. Varapuheenjohtaja Esa Launonen avasi kokouksen kertoen kuluneen vuoden tapahtumista, kirjanpitäjän ja puheenjohtajan erosta, josta syystä ylimääräinen vuosikokous piti järjestää. Vuosikokous myönsi eron edellä mainituille, jonka jälkeen valittiin uudeksi puheenjohtajaksi Matti Ikonen Otalammelta.

Matti Ikonen

Uusi puheenjohtaja kukitettiin ja hän kiitti luottamuksesta, toivoen että tämän jälkeen voitaisiin jatkaa seuratoimintaa hyvässä hengessä.
Seuraavaksi ojennettiin kukat eronneelle puheenjohtajalle Unto Apellille kiittäen häntä pitkäaikaisesta puheenjohtajuudesta. Myös hänelle laulettiin 70-vuotisonnittelulaulu.

Viimeinen asia kokouksen esityslistalla oli seuran sääntömuutos. Uuden säännöt hyväksyttiin vain vähäisin keskusteluin lähetettäväksi Patentti- ja rekisterihallituksen vahvistettavaksi.
Kesätapahtuma 2013

Iloinen puheensorina jatkui vielä pitkään ulkoterassilla. Sisällä hallitus piti ensimmäisen kokouksensa uuden puheenjohtajan johdolla.

Kiitos kaikille osallistuneille

Hallitus

 

 Katso sukupäivien kuvia jäsenasiat/kuvia suvun tapahtumista sivuilta

Sulje

Alaviiva
Copyright 2010-2017 by Namo Interactive Inc.
All Rights Reserved.
Apell