Apell-Sukuseura

Takaisin

Sukupäivät 7 - 8.6. 2008 Heinolassa

 

Sukupäivät pidettiin tällä kertaa Heinolassa Hotelli Kumpelissa. Päiville osallistui yhteensä 49 osanottajaa. Ohjelmana oli mm. varsin korkeatasoista laulu- (Marja Apell) ja runoesityksiä (Hellin Teperi).

Perinteeksi muodostuneessa osiossa, kertomus edesmenneestä suvun jäsenestä, kertoi Saima-Liisa Laatunen äidistään Eedla Pentikäisestä s.Apell.

Marja
Iltaa istuimme ravintolasalissa. Illan viihdykkeeksi kuulimme yksinlaulua jota esitti Marja Apell.
 Verla
Sunnuntaina kävimme tutustumassa Verlan tehdasmuseoon.

Juhani
Juhani Apell esitteli sukuseuran internetsivuja
kuoro
ja Apell-naiskuoro esiintyi

Lisää kuvia ilmestyy lähiaikoina internetsivuilla. Jos sinulla on digikameralla otettuja kuvia sukupäiviltä, niin voit toimittaa kuvat julkaistavaksi sivuillamme. Silloin niistä pääsee nauttimaan kaikki paikalla olleet ja muutkin sivuilla vierailevat.

Tämä tiedote toimitetaan kaikille jäsenille joiden sähköpostiosoite on tiedossa ainoastaan sähköpostina. Silloin siinä on myös kuvat värillisinä. Niille jäsenille joiden sähköpostiosoitetta ei ole käytettävissä toimitetaan tiedote mustavalkoisena kopiona. Jos sait tämän paperitiedotteen ja sinulla on sähköpostiosoite, ilmoita se allekirjoittaneelle niin toimitan tämän tiedotteen sinulle sähköisessä muodossa.

Oikein hyvää ja kaunista kesää toivottaen
Unto Apell
Hallituksen puheenjohtaja

 

 Katso sukupäivien kuvia jäsenasiat/kuvia suvun tapahtumista sivuilta

Sulje

Alaviiva
Copyright 2010-2017 by Namo Interactive Inc.
All Rights Reserved.
Apell